Klaus Iohannis îi cheamă pe români la vot. “PSD a schimbat de multe ori fețele, dar niciodată nu și-a schimbat năravul” Deputatul Sefer : ,, Avem o problemă la Crivăţ cu podul care nu există…” A fost lansat Registrul electronic de evidență a contractelor de internship Dunarea pregateste bomba pe piata transferurilor. Aduce un fost capitan al Stelei Au aparut deja cotele la pariuri pentru meciul Dunarii cu Politehnica Iasi Platit cu 50.000€, un jucator al Dunarii a adormit in cada. Probabil, de la efort Miza meciului cu Iaşi? 1.500 euro! Dunărea Călăraşi a anunţat transferul unui jucator care a trecut pe la academia lui Hagi Alexa şi-a turnat cenuşă în cap după şemieşecul cu Astra Prea fricoşi… Prea de la ţară Cum sa te imbogatesti de pe urma meciului Astra – Dunarea Astra l-a achiziţionat pe portarul portughez Miguel Santos

Archive for ianuarie, 2013

Cataros schimba din nou sistemul

Preşedintele AJF Călăraşi, Bratu Caţaros, a declarat pentru www.arenamedia.ro că prima etapă a returului ligii a IV-a va fi programată pe 9 martie şi nu pe 2 martie, după cum anunţase iniţial. Schimbarea se datorează intervenţiei liderului FRF, Mircea Sandu care a spus la întâlnirea cu şefii asociaţilor judeţene din ţară că barajul pentru promovarea în liga a III-a va avea loc tocmai pe 19 iunie, fiind timp suficient pentru ca partea a doua a stagiunii să se termine la momentul potrivit.

ianuarie 30, 2013 | 2 Comments

Parciu, tichie de margaritar

Chiar dacă a înregistrat rezultate peste aşteptări, echipa de futsal a Dunării Călăraşi se află în plin proces de primenire. Cel puţin asta susţine Cristi Ivanciu, directorul sportiv al grupării conduse de către Costică Ştefan. La sală, călărăşenii ocupă locul al doilea în eşalonul secund, având şanse destul de mari să promoveze în elită futsalului românesc. Totul, spun conducatorii, depinde bani!

ianuarie 25, 2013 | 0 Comments

Cantonament: Chirnogi, da! Dunarea, ba!

Ambele reprezentante ale judeţului Călăraşi în Liga a 3-a au dat startul pregătirilor. În condiţiile în care vor retrograda în campionatului judeţean ultimele patru clasate din clasament, este clar că Dunărea şi Chirnogi vor avea de tras pentru a se afla peste linie la finalul sezonului competiţional. Privind clasamentul în acest moment, misiunea nu pare una dificilă.

ianuarie 25, 2013 | 0 Comments

Se simte lipsa lui Iulian Halca

În această iarnă, CSM Călăraşi l-a pierdut pe Iulian Halcă. Internaţionalul de tineret se afla în proprietatea celor de la HCM Constanţa şi a evoluat sub formă de împrumut la formaţia antrenată de către Sabin Dacău. La sfârşitul anului trecut, gruparea de pe Litoral a luat decizia de a-l trimite pe Halcă la Poli Timişoara, echipă ce evoluează pe prima scenă a handbalului românesc.

ianuarie 25, 2013 | 0 Comments

Bodo Kanda, dorit de Gloria Buzau

Fotbalistul Dunării, Baudouin Tshitungi Dieudonne Kanda, cunoscut sub numele de Bodo Kanda a trezit, în pauza competiţională, interesul buzoienilor de la Gloria, formaţie care activează în aceeaşi Serie cu gruparea călărăşeană, în liga a 3-a, după cum ne-a declarat preşedintele, Costică Ştefan. Kanda a venit la Călăraşi în toamna anului trecut la propunerea tehnicianului Ion Moldovan, marcând deja 4 goluri din care 3, contra Sportului II Studenţesc.

ianuarie 22, 2013 | 0 Comments

Serban si Tudor raman la Dunarea

Luni, de la ora 11.00, a avut loc reunirea lotului Dunării pentru demararea pregătirilor pentru sezonul de primăvară. Preşedintele executiv al Dunării, Costică Ştefan a declarat pentruwww.arenamedia.ro că doi din cei patru jucători care ezitau în legătură cu viitorul lor la Dunărea au optat, finalmente, pentru gruparea din B-dul Republicii, 39. Astazi, jucatorii antrenati de catre Virgil Bogatu au sustinut doua sedinte de pregatire.

ianuarie 22, 2013 | 0 Comments

Parciu, antrenor la echipa de futsal!

Echipa de futsal Dunărea Călăraşi, clasată pe locul second în topul Ligii a II-a, va beneficia, din 28 ianuarie, de serviciile lui Marius Pârciu (foto), antrenorul secund cu pregătirea fizică a tricolorilor. Potrivit preşedintelui executiv, Costică Ştefan, Marius Pârciu va fi coordonatorul echipei, urmând a superviza activitatea antrenorului Virgil Bogatu. La jumătatea sezonului, Dunărea ocupă treapta a doua a topului Ligii a II-a fiind devansată de CS Infopress Odorheiu Secuiesc.

ianuarie 22, 2013 | 1 Comment

Barcelona, cantonament la Brezoi!

Campioana judeţeană en-titre, Venus Independenţa se pregăteşte de un cantonament montan, programat în perioada 17-24 februarie. „Băieţii se vor pregăti sub coordonarea antrenorului Ilie Zeciu circa o săptămână la Brezoi, în judeţul Vâlcea” a declarat pentru www.arenamedia.ro, preşedintele, Ion Radu. Cel mai important transfer realizat de Barcelona Calarasiului este cel al lui Florin Matei, care a evoluat la FCM Bacau.

ianuarie 22, 2013 | 1 Comment

Futsalul, unica sansa a Calarasiului

În condiţiile în care Dunărea Călăraşi mai are mult de tras prin Liga a 3-a, iar promovarea handbaliştilor în prima divizie rămâne în continuare un vis, unica şansă a călărăşenilor de a ajunge în elită o reprezintă futsalul, sport care a apărut la noi, la Călăraşi, abia în urmă cu câteva luni. În mod de-a dreptul uimitor, formaţia călărăşeana pregătită de Virgil Bogatu, acelaşi antrenor ca şi la echipa de fotbal, se află în partea superioară a clasamentului şi se luptă pentru accederea în prima ligă.

ianuarie 18, 2013 | 2 Comments

Chirnogiul copiaza Dunarea

În luna decembrie, Moş Crăciun le-a adus jucătorilor de la Dunărea Călăraşi o reducere cu 20% a salariilor. Anunţată iniţial ca o măsură ce se va aplica doar pentru lunile noiembrie şi decembrie, decizia a fost aplicată, în cele din urmă, şi pentru perioada competiţională, astfel că în buzunarele celor care bat mingea la Călăraşi vor ajunge mai puţini bani. Unii dintre jucători şi-au reziliat contractele, alţii au cerut să fie lăsaţi să meargă în probe la alte formaţii, dar cei mai mulţi au acceptat situaţia.

ianuarie 18, 2013 | 0 Comments