Klaus Iohannis îi cheamă pe români la vot. “PSD a schimbat de multe ori fețele, dar niciodată nu și-a schimbat năravul” Deputatul Sefer : ,, Avem o problemă la Crivăţ cu podul care nu există…” A fost lansat Registrul electronic de evidență a contractelor de internship Dunarea pregateste bomba pe piata transferurilor. Aduce un fost capitan al Stelei Au aparut deja cotele la pariuri pentru meciul Dunarii cu Politehnica Iasi Platit cu 50.000€, un jucator al Dunarii a adormit in cada. Probabil, de la efort Miza meciului cu Iaşi? 1.500 euro! Dunărea Călăraşi a anunţat transferul unui jucator care a trecut pe la academia lui Hagi Alexa şi-a turnat cenuşă în cap după şemieşecul cu Astra Prea fricoşi… Prea de la ţară Cum sa te imbogatesti de pe urma meciului Astra – Dunarea Astra l-a achiziţionat pe portarul portughez Miguel Santos

Archive for iunie, 2014

Ceata in Comitetul Executiv

Doru Dinca, presedintele AJF Calarasi, sustine ca in Comitetul Executiv s-a hotarat ca la finalul editiei 2014-2015 sa retrogradeze din Liga a 4-a sa retrogradeze doar doua echipe. Un an mai tarziu, potrivit sefului fotbalului calarasean, vor „pica” patru echipe de pe prima scena a fotbalului calarasean, urmand ca peste trei sezoane sa avem 14 echipe in Liga Tractoristilor.

Nicolae Eftene si Cornel Ticu fac parte din Comitetul Executiv. Primul este vicepresedinte al AJF Calarasi, al doilea reprezinta fotbalul juvenil. Ambii sustin ca s-a aprobat cu totul altceva. Cei doi profesori de sport spun ca s-a decis ca la finalul editiei 2014-2015 sa retrogradeze patru echipe, urmand ca inca din sezonul 2015-2016 in Liga a 4-a sa activeze 14 echipe.

iunie 30, 2014 | 0 Comments

Noni Milea: „Este strigator la cer”

Nominalizarea lui Ionel Ivanciu in comisia care va face delegarile la meciurile organizate sub tutela AJF Calarasi este cel putin scandaloasa. Mai multi oameni din fotbalul local si-au manifestat indignarea in acest sens. Noni Milea, antrenorul Victoriei Lehliu Gara, sunt prin cei care nu sunt de acord ca Ivanciu – care a renuntat recent la o cariera de arbitru despre care se poate spune orice, numai ca a fost una exemplaru nu – sa mai fie implicat in vreun fel in activitatea desfasurata de catre forul fotbalistic judetean.

„Daca cei de la Calarasi s-au gandit ca Ivanciu este bun sa faca delegarile arbitrilor, e clara directia in care ne indreptam. Practic, l-au pus seful arbitrilor. Eu asta inteleg. Este strigator la cer daca acest Ivanciu va ajunge sa trimita arbitrii la meciuri. A facut ce a facut atatia ani, iar ei acum se gandesc sa-l puna sa faca delegarile. Este incredibil asa ceva”, a declarat Noni Milea.

iunie 30, 2014 | 0 Comments

Stamelatos vrea masuri mai ferme

Unirea Manastirea a incheiat sezonul 2013-2014 pe locul 5 in Liga a 4-a si isi doreste ca in viitoarea stagiune sa termine cu cel putin o pozitie mai sus. De asemenea, un obiectiv important il reprezinta pastrarea titlului de campioana judeteana in competitia juniorilor A1.

Antrenorul Gheorghe Stamelatos considera ca nu trebuie sa ne asteptam la o schimbare in bine a fotbalului calarasean daca in Liga Tractoristilor vor evolua doar 14 echipe din sezonul 2016-2017, asa cum a hotarat astazi Comitetul Executiv sa propuna Adunarii Generale din data de 2 august. „Daca vrem sa facem ceva, mai bine ramanem in 12 echipe. Intre 14 si 16 echipe nu este nici o diferenta. N-am inteles nici de ce nu se face schimbarea inca din sezonul 2015-2016. Competitia este mai puternica atunci cand se concentreaza valorile, atunci cand sunt mai putine echipe. Eu nu sunt de acord ca in Liga a 4-a sa mai fie primite echipe care nu au vestiare si grupuri sanitare. La Gradistea, de exemplu, este aceeasi baraca de acum 40 de ani. La Fundulea nu s-a facut nimic. La Curcani este la fel. Echipele astea nu au ce cauta in campionat”, este de parere antrenorul de la Manastirea.

iunie 30, 2014 | 1 Comment

Silviu Moldoveanu este impotriva

Comitetul Executiv al AJF Calarasi a decis in aceasta dupa-amiaza ca din sezonul 2016-2017 pe prima scena a fotbalului calarasean sa evolueze doar 14 echipa, cu doua mai putin decat pana acum. Pentru ca aceasta hotarare sa fie pusa in aplicare este nevoie de aprobarea Adunarea Generale.

Silviu Moldoveanu, antrenorul celor de la Victoria Dragos Voda, este de parere ca actualul format al Ligii Tractoristilor, cu 16 echipe, nu trebuie modificat. „Comitetul Executiv nu poate dedice absolut nimic, poate doar sa propuna. Ca sa ajungem la 14 echipe in Liga a 4-a, trebuie sa fim de acord si noi, cei care facem parte din Adunarea Generala. Nu ii lasam sa faca ce vor ei. Eu sunt impotriva unui campionat cu 14 echipe. Competitia cu 16 echipe nu a deranjat pe nimeni. Noi avem un fotbal foarte bun la Calarasi, in comparatie cu ceea ce se joaca in Ilfov si Ialomita. Dupa ce am vazut meciul de baraj dintre Snagov si Fierbinti, eu pot spune ca as termina in primele cinci daca m-as muta cu Dragos Voda in Ialomita”, este de parere Silviu Moldoveanu.

iunie 30, 2014 | 1 Comment

Am scapat de Ivanciu, dar nu prea!

Pentru ca delegarile arbitrilor facute de catre Daniel Stefan – Gascanu, presedintele Colegiului Judetean de Arbitri Calarasi, au nascut intotdeauna controverse, Comitetul Executiv al AJF Calarasi a decis in aceasta dupa-amiaza infiintarea unei comisii pentru delegari din care sa faca parte Olivian Capra, Ion Stan si Ionel Ivanciu.

Decizia este una care naste deja controverse prin prezenta lui Ionel Ivanciu in cadrul comisiei care ar fi trebuit sa elimine orice suspiciune asupra „fluiericilor” care vor fi instruiti de catre Gascanu. Mai multe echipa s-au revoltat deja dupa ce au aflat ca fostul arbitru, retras de curand din activitate si recunoscut de toata lumea ca fiind una dintre petele negre ale fotbalului calarasean, inca mai este tinut aproape de catre actuala conducere a AJF Calarasi.

Toata lumea vrea sa scape de oameni precum Ionel Ivanciu, Viorel Solomon, Mirel Anghel, Virgil Valeanu, Lucian Andrei, Gigel Nastase sau Ion Fenghea. Daca acestia vor fi transformati din arbitri in observatori sau in membri ai unor comisii din cadrul AJF Calarasi, atunci poluarea fotbalului calarasean va continua la aceleasi valori. Presedintele Doru Dinca a promis insanatosirea campionatului judetean, dar asta se poate face numai prin masuri ferme. Daca Ivanciu va face parte din comisia pentru delegarea arbitrilor, atunci despre Motanu se va putea spune ca nu face curatenie, ci doar ascunde gunoiul sub pres.

iunie 30, 2014 | 0 Comments

Liga a 4-a va avea 14 echipe

Astazi, Comitetul Executiv al AJF Calarasi a luat cea mai buna decizie din istoria fotbalului calarasean. Doru Dinca, Ion Radu, Nicolae Eftene, Mircea Dan, Cornel Ticu, Nelu Tatu si Daniel Stefan au decis ca din editia 2016-2017 in Liga a 4-a Calarasi sa evolueze doar 14 echipe. Schimbarile din fotbalul calarasean se vor produce treptat.

Astfel, la finalul sezonului 2014-2015, din Liga Tractoristilor vor retrograda doar ocupantele ultimelor doua locuri. Din Categoria Onoare vor promova doar castigatoarele celor doua serii. A fost eliminat barajul care a nascut atat de multe controverse anul acesta. Numarul de echipe care vor retrograda in ultimul esalon al fotbalului calarasean depinde de ceea ce se intampla cu echipa care va castiga titlul de campioana judeteana si de rezultatele pe care Dunarea Calarasi si Inainte Modelu le vor avea in Liga a 3-a.

www.sportcalarasean.ro va prezinta in detaliu cum se poate retrograda din Liga Tractoristilor la finalul sezonului 2014-2015:

1. Campioana judeteana nu promoveaza in Liga a 3-a, iar Dunarea Calarasi si Inainte Modelu nu retrogradeaza din Liga a 3-a: retrogradeaza in Categoria Onoare ocupantele locurilor 15 si 16 din Liga a 4-a.

2. Campioana judeteana promoveaza in Liga a 3-a, iar Dunarea Calarasi si Inainte Modelu nu retrogradeaza din Liga a 3-a: retrogradeaza in Categoria Onoare ocupanta locului 16 din Liga a 4-a.

3. Campioana judeteana nu promoveaza in Liga a 3-a, iar Dunarea Calarasi sau Inainte Modelu retrogradeaza din Liga a 3-a: retrogradeaza in Categoria Onoare ocupantele locurilor 14, 15, 16 din Liga a 4-a.

4. Campioana judeteana promoveaza in Liga a 3-a, iar Dunarea Calarasi sau Inainte Modelu retrogradeaza din Liga a 3-a: retrogradeaza in Categoria Onoare ocupantele locurilor 15, 16 din Liga a 4-a.

5. Campioana judeteana nu promoveaza in Liga a 3-a, iar Dunarea Calarasi si Inainte Modelu retrogradeaza din Liga a 3-a: retrogradeaza in Categoria Onoare ocupantele locurilor 13, 14, 15, 16 din Liga a 4-a.

6. Campioana judeteana promoveaza in Liga a 3-a, iar Dunarea Calarasi si Inainte Modelu retrogradeaza din Liga a 3-a: retrogradeaza in Categoria Onoare ocupantele locurilor 14, 15, 16 din Liga a 4-a.

In sezonul competitional 2015-2016, Liga Tractoristilor va fi alcatuita tot din 16 echipe, insa vor retrograda 4 formatii si promova numai doua cluburi din Categoria Onoare. Astfel, din 2016-2017, pe prima scena a fotbalulului calarasean vor activa numai 14 echipe, lucru ce reprezinta o premiera pentru sportul rege din judetul Calarasi. Pentru decizia din aceasta dupa-amiaza, membrii Comitetului Executiv trebuie felicitati.

 

 

 

iunie 30, 2014 | 1 Comment

Noua puncte penalizare pentru Frasinet

Unirea Frasinet a ratat promovarea in Liga a 4-a dupa ce a incheiat pe ultimul loc la barajul in urma caruia s-au desemnat ultimele doua echipe care vor evolua din toamna pe prima scena a fotbalului calarasean. Elevii lui Mihaita Sandu – Carbunica au pierdut cu 5-2 meciul cu Avantul Pietroiu, disputat la Lehliu Gara.

Cand a venit vorba de jocul de la Radovanu, „pescarii” au preferat sa nu faca deplasarea, motivand ca astfel doresc sa protesteze impotriva arbitrajului prestat de catre Marius Leca la jocul cu Avantul Pietroiu. Atitudinea celor de la Frasinet nu a ramas nesanctionata. Comitetul Executiv al AJF Calarasi a decis in aceasta dupa-amiaza ca Unirea sa primeasca o amenda in valoare de 800 de lei. Mai mult decat atat, in viitoare editie a Categoriei Onoare echipa lui Carbunica va pleca cu o penalizare de noua puncte.

iunie 30, 2014 | 1 Comment

Handbalistii, pusi degeaba pe drumuri

Starea de confuzie continua la Calarasi. Opt handbalisti au fost chemati astazi la discutii de catre conducerea CSM Calarasi. Eugen Fratila, Gabriel Borodi, Tiberiu Popovici, Ionut Saulescu si Bogdan Manole au venit pe Borcea, in vreme ce Cristian Savlovschi, Eremia Paraianu si Adrian Tucanu au fost mai inspirati si au ramas acasa. Acestia se afla la final de contract cu echipa pregatita de catre Sabin Dacau si au preferat sa nu mai cheltuiasca bani venind la Calarasi din moment ce nu li s-a propus pana acum prelungirea angajamentelor.

Portarul Bogdan Manole si interul stanga Tiberiu Popovici sunt si ei la final de contract, dar au venit totusi la Calarasi. Primul a venit in vizita la iubita sa, in vreme ce Popovici, care locuieste tocmai la Baia Mare, s-a folosit de acest prilej pentru a elibera apartamentul in care a locuit cu chirie atat timp cat a evoluat pentru CSM Calarasi.

Eugen Fratila, Gabriel Borodi si Ionut Saulescu mai au contract cu gruparea calaraseana pana in vara anului viitor. Antrenorul Sabin Dacau nu mai doreste sa apeleze la serviciile celor trei, numai ca o reziliere a angajamentelor cu acesti sportivi va fi una costisitoare din punct de vedere financiar pentru formatia de pe malul Borcei.

In conditiile in care conducerea CSM Calarasi nu poate lua nici o decizie din moment ce omul de afaceri Ion Dumitru, proprietarul Hotel Calarasi, va fi cel care va conduce echipa de handbal ce ar trebui sa activeze in Liga Nationala sub sigla HC Dunarea 2014 Calarasi, lui Fratila, Borodi si Saulescu li s-a cerut ca la data de 7 iulie sa fie prezenti la reunirea echipei.

iunie 30, 2014 | 0 Comments

Testarea arbitrilor, la 2 august

Moment istoric pentru arbitrajul calarasean. Dupa o pauza de cativa ani, Colegiul Judetean de Arbitri Calarasi va organiza testare scrisa si teoretica pentru arbitrii care vor oficia in sezonul viitor la meciurile din Liga Tractoristilor, Categoria Onoare, precum si in intrecerile de juniori. Evenimentul va avea loc la data de 2 august, in aceeasi zi fiind programata si Adunarea Generala a AJF Calarasi in care se va stabili programul meciurilor de pe prima scena a fotbalului calarasean.

Liga Tractoristilor este programata sa inceapa la 16 august. O saptamana mai tarziu va debuta Categoria Remorca. Primul tur din cadrul Cupei Romaniei – Memorialul Tache Ionescu se va disputa la 9 august. AJF Calarasi promite sanctiuni foarte dure care nu vor onora aceasta competitie.

 

iunie 30, 2014 | 0 Comments

Primele transferuri la Crivat

Cu sapte saptamani inainte de startul campionatului, Partizan Crivat, formatie nou-promovata in Liga a 4-a, a inceput sa se miste pe piata transferurilor. „Capsunarii” au pus ochii pe trei jucatori care au state vechi pe prima scena a fotbalului calarasean si sper ca saptamana viitoare, cand este programata reunirea lotului, acestia sa se prezinte la antrenamente.

Laurentiu Stoica si Liviu Zeld, ambii de la CSM Oltenita, au sanse mari ca din toamna sa evolueze pentru Partizan Crivat. La aceeasi echipa ar putea ajunge si Marin Constantinescu, de la Viitorul Curcani. Inainte de a semna cu gruparea lui Ionel Puica, cei trei jucatori vor sustine probe de joc.

iunie 30, 2014 | 2 Comments