Klaus Iohannis îi cheamă pe români la vot. “PSD a schimbat de multe ori fețele, dar niciodată nu și-a schimbat năravul” Deputatul Sefer : ,, Avem o problemă la Crivăţ cu podul care nu există…” A fost lansat Registrul electronic de evidență a contractelor de internship Dunarea pregateste bomba pe piata transferurilor. Aduce un fost capitan al Stelei Au aparut deja cotele la pariuri pentru meciul Dunarii cu Politehnica Iasi Platit cu 50.000€, un jucator al Dunarii a adormit in cada. Probabil, de la efort Miza meciului cu Iaşi? 1.500 euro! Dunărea Călăraşi a anunţat transferul unui jucator care a trecut pe la academia lui Hagi Alexa şi-a turnat cenuşă în cap după şemieşecul cu Astra Prea fricoşi… Prea de la ţară Cum sa te imbogatesti de pe urma meciului Astra – Dunarea Astra l-a achiziţionat pe portarul portughez Miguel Santos

Archive for aprilie, 2018

Dunărea se dotează de la „second-hand” pentru debutul în Liga I – Betano

Oficialitatile calarasene trag tare pentru ca echipa lui Dan Alexe sa beneficieze de cele mai bune conditii pe prima scena a fotbalului calarasean.

Pentru Dunarea, promovarea in Liga I – Betano este o chestiune de zile. Antrenorul Dan Alexa se gandeste deja la jucatorii pe care trebuie sa ii aduca la echipa, in vreme ce oamenii care conduc clubul cauta solutiile cele mai bune pentru a nu fi nevoiti sa mute jocurile de pe teren propriu in alt judet.

In acest sens, Valeriu Argaseala, presedintele FCSB, a efectuat o vizita la Calarasi, acolo unde a stat fata in fata cu Vasile Iliuta, presedintele Consiliului Judetean Calarasi, si cu Florin Brisan, presedintele FC Dunarea Calarasi. Oficialul gruparii din Capitala are de vanzare instalatia de nocturna si turnichetii de la Stadionul Ghencea.

Calarasenii sunt interesati de aceste achizitii, chiar daca sunt „second-hand”, pentru ca doresc ca Dunarea Calarasi sa joace in nocturna meciurile de pe teren propriu, ceea ce va reprezenta o premiera absoluta in istoria clubului de pe Borcea.

aprilie 27, 2018 | 2 Comments

BOX – CSM Calarasi – Cupa Romaniei Cadeti 2018

Prima competitie oficiala din acest an, Cupa Romaniei Cadeti 2018, aduce si primele rezultate notabile pentru boxul de la CSM Calarasi. Aur, Argint si doua medalii de Bronz pentru sportivii calaraseni.

La competitia desfasurata in perioada 13-18.04.2018 la Brezoi, CSM Calarasi a fost reprezentat de 5 sportivi, 4 dintre ei urcand pe podiumul de premiere si obtinand medalii la prima lor competitie oficiala din 2018.

🥇Vasile Mario (59 kg) – Locul I
🥈Pavel Ionut (36kg) – Locul II
🥉Gogolos Nicolae (43kg) – Locul III
🥉Bourosu Damian (44,5kg) – Locul III

CSM Calarasi

CSM Calarasi

Pentru Vasile Mario va urma o perioada de pregatire in vederea participarii la Campionatul European de Cadeti unde avem incredere ca va reprezenta cu succes CSM Calarasi, chiar daca va fi prima lui competitie internationala.
Cu siguranta e doar inceputul acestor copii in drumul lor spre marea performanta!
Felicitari!

aprilie 19, 2018 | 0 Comments