CS Budesti, Catastrofa Sportiva Budesti

CS Budesti, Catastrofa Sportiva Budesti

Astazi s-au desfasurat ultimele meciuri oficiale de fotbal din anul 2014. In cadrul etapei a 13-a Categoriei Onoare – Seria A nu s-au inregistrat incidente deosebite. CS Budesti a incheiat anul 2014 pe ultimul loc in clasament, cu doar un punct acumulat. Formatia lui Costica Sima este in acest moment cea mai slaba dintre toate competitoarele din judetul Calarasi.

Dupa ce ieri a eliminat pe Unirea Manastirea din Cupa Romaniei – Memorialul Tache Ionescu, astazi Unirea Spantov a avut un inceput anevoios de meci cu modesta Vointa Nana. Oaspetii au condus la pauza cu 3-1, dar s-au vazut in cele din urma invinsi cu 5-3. Formatia viceprimarului Cornel Toma a incheiat turul de campionat cu 9 victorii si patru remize, aflandu-se in coasta liderului, Viitorul Curcani, care s-a impus cu 8-0 in fata „branconerilor” de la Frasinet.

Categoria Remorca – Seria A, etapa a 13-a, rezultate: Viitorul Plataresti – AS Belciugatele 2-4, CS Budesti – Avantul Luica 3-5, Unirea Spantov – Vointa Nana 5-3, Viitorul Mitreni – Lumina Frumusani 3-2, Atletic Dorobantu – Viitorul Soldanu 9-1, Viitorul Curcani – Unirea Frasinet 8-0, Mostistea Ulmu – Rapid Razvani 3-0 (neprezentare).

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • pf , 30 noiembrie 2014 @ 14:28

    razvani e la a 2-a neprezentare…ar cam trebui luate masuri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *