„Ii voi cere lui Ion Dumitru sa-l puna manager sportiv”. Stanga, te bagi?

„Ii voi cere lui Ion Dumitru sa-l puna manager sportiv”. Stanga, te bagi?

Dunarea Calarasi inca nu si-a gasit un tehnician care sa pregateasca echipa incepand cu 11 iulie.

E bine sa actionam mai cu prudenta in zona de comentarii, altfel ramane echipa de handbal fara conducatori. Eu sunt chiar invidios pe cei care posteaza comentarii pe site. Nu mai deranjeaza ceea ce scriu eu cat deranjeaza ce se posteaza in zona de comentarii, sub protectia anonimatului. Pai, ce facem, domnilor, imi furati painea de la gura?

S-a ajuns in situatia ca oamenii sa intre pe site ca sa vada parerile lui Stanga despre ceea ce se intampla in anturajul echipei de handbal. Asta inseamna ca omul e pregatit, are cunostinte cat se poate de temeinice, lucru care i-a impresionat pana si pe cei care conduc acum Dunarea Calarasi.

Ion Ichim si-a dat demisia, dar nu sta departe de handbalul calarasean. „Ion Dumitru a fost, este si va fi intotdeauna prietenul meu. N-o sa-l parasesc niciodata. Il voi ajuta cu tot ceea ce pot. Florin Nicolae va fi managerul sportiv si i-am transmis ca il voi sprijini neconditionat. Daca intampina o problema si nu reuseste sa o rezolve, atunci voi incerca sa-l ajut”, a declarat cel care a parasit-o pe Dunarea din cauza lui Omer.

Acum, clubul s-a despartit de fostul tehnician, insa cel cunoscut in Calarasi sub apelativul Oaie nu isi doreste sa se intoarca intr-o functie oficiala. „Nu-mi mai trebuie. N-am chef sa inceapa iar Stanga sa imi terfeleasca imaginea, sa ma fac penal si cum mai vrea el. Am o firma de transport de care trebuie sa ma ocup. Avem foarte multa treaba in aceasta perioada. Vad ca Stanga se pricepe foarte bine la handbal. Eu ii voi cere lui Ion Dumitru sa-l puna manager sportiv, dar pe baza de voluntariat, asa cum am fost si eu. Sa vedem atunci cat de priceput este. Am vazut ca la comentarii are foarte mare succes”, spune Ichim.

Razboiul psihologic dintre conducerea Dunarii si celebrul comentator Stanga este servit doar pentru trecerea timpului. Deocamdata, clubul inca mai degociaza cu un tehnician de peste hotare. Numele acestuia nu este inca facut public pentru ca nu si-a obtinut „dezlegarea” de la echipa cu care se afla in acest moment sub contract.

Related Articles

6 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Topescu , 30 iunie 2016 @ 19:22

  O propunere mai buna este ca dl.”Oaie”, sa il puna manager pe dl.Stanga, in afacerea care la care se pricepe, trafic de tigari…binecunoscutul fost militian.
  Noroc cu dl.primar, ca are o ruda indepartata in Anglia si de cand cu Brexit-ul, doreste sa se intoarca acasa si sa antreneze echipa de handbal.
  Daca a ajuns si Oaie sa il sfatuiasca in plan handbalistic pe Florin Nicolae, suntem buni de Marele Circ.

 • Dragos , 30 iunie 2016 @ 20:00

  Dar domnul Oaie poate sa spuna suma cu care sponsorizeaza echipa de handbal?
  Ca reclama la firma dansului isi face pe carca echipei!

 • Bogdan , 30 iunie 2016 @ 20:06

  Ce atata graba, oameni buni?
  Avem circ la federatia romana de fotbal, cu numirea noului selectioner.
  Rabdare sa avem; griji sa ne facem daca nu avem antrenor din retur…
  Pe surse, noul presedinte taran Iliuta, are un angajat care cunoaste foarte bine handbalul in 11.Mergem pe mana lui?

 • Stanga , 30 iunie 2016 @ 20:16

  Nu voi acepta nici un post pe langa oameni ce nu isi platatesc taxele la stat! Cum sa lucrez eu cu mitu’? Nu intru in jocul lor murdar, va spun de mult timp…sunt doar un simplu suporter care in tinerete am practicat acest sport! Cu OAIE a lucrat o filiera intreaga….profit maxim…dar au aparut dosare penale! Au fost dati afara din militie…treaba lor…au firme sunt grasuni! Iar OAIE sa continue sa mananance ciorba de potroace fara lingura cum o manca intr-o dimineata la intim dupa o nunta in fata mea! Atunci isi va da seama cine sunt si nu ma va mai propune manager!

 • Stanga , 30 iunie 2016 @ 21:09

  Daca am reusit sa fac un pic de bine acestei echipe de handbal iti multumesc ca am avut ocazia pe care altii nu o acepta! O seara buna…

 • Himera , 1 iulie 2016 @ 00:06

  Baga-te Stanga, esti mai bun ca astia…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *