Dunarea, invinsa de Dacia Unirea Braila

Dacia Unirea Braila – Dunarea Calarasi, scor 2-1. Au marcat: Neagu (’15), Rosoaga (’38) / Ciocalteu (78).

Sa privim partea buna a paharului dupa acest meci de la Braila. Cezar Lungu isi merita statutul de „capitan”. Sambata a ajuns la spital dupa ce s-a dat cu capul de bara. S-a vorbit despre fractura craniana. Alarma a fost insa una falsa. Este vorba doar despre o contuzie. Portarului i s-a recomandat un repaus de cateva zile.

Referitor la meci, trebuie spus ca Mihalcea a avut iarasi pe banca o armata de juniori de la centrul condus de catre presedintele Bogdan Leu, fara insa a apela la serviciile mult prea laudatilor Dat sau Toma. Daca aceste etape se deruleaza ca niste teste pentru jucatori, poate ar fi meritat ca juniorii crescuti in curtea Dunarii sa primeasca o sansa.

Victor Petre a fost eliminat la Braila. Nu conteaza de ce! Nu este prima oara cand se intampla asta, insa tuciuriul mijlocas ramane unul dintre simbolurile Dunarii din ultimii ani si cel mai indragit jucator de catre infocatii suporteri ai gruparii „galben-albastre”.

 

2 Responses to Dunarea, invinsa de Dacia Unirea Braila

  1. INAPOI IN LIGA 3 !!! LIGA 3 !!! LIGA 3 !!! LIGA 3!!! CU DUNAREAAAA!

  2. Tuciuriul mijlocaș a jucat foarte bine cu foresta Eu cred că mai face fata la Dunărea ca a luat cartonaș cum ai si zis nu este primul nici să nu fie ultimul Eu ii doresc multă sănătate să mai joace anii multi
    pentru Dunărea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *