Primaria Calarasi pune la bataie 11.000 de lei la Cupa Marinei

Primaria Calarasi pune la bataie 11.000 de lei la Cupa Marinei

Municipalitatea calaraseana organizeaza si in acest an cea mai populara competitie destinata amatorilor sportului cu balonul rotund.

Finalul verii incinge spiritele in orasul de pe Borcea. In perioada 8-15 august va avea loc Cupa Marinei la minifotbal. Editia din acest an va aduna la start 12 formatii care vor fi impartite in patru grupe. Ocupantele locurilor 1 din fiecare serie se califica in faza a doua a intrecerii.

„Și în acest an, Primăria Municipiului Călărași organizează o serie de evenimente prilejuite de sărbătorirea ZILEI MARINEI, ce se va desfășura în data de 15 august.

Una dintre activități va fi și competiția de minifotbal „CUPA MARINEI”, organizată în perioada 8-15 august 2018 pe terenul de minifotbal HESTIA PARK din Parcul Dumbrava, competiție aflată la cea de-a 11-a ediție.

În acest an s-au înscris următoarele 12 echipe, reprezentate de instituții publice, companii și firme din municipiul nostru: DONALAM, SAINT-GOBAIN GLASS, SOFIDEL, CONSILIUL JUDEȚEAN, PRIMĂRIA MUNICIPIULUI CĂLĂRAȘI, IPJ CĂLĂRAȘI, ISU CĂLĂRAȘI, ECOAQUA, MARTIFER, GLS CĂLĂRAȘI, JARDARMERIA CĂLĂRAȘI.

Premiile concursului de minifotbal vor consta în sume de bani, cupe, medalii, diplome și mingi de fotbal, valoarea totală a acestora fiind de 11 000 lei.

După meciurile din grupe, câștigătoarele vor juca semifinalele stabilite pentru 14 august, orele 20,00 (câștigătoarele grupelor A și D) și orele 21,00 (câștigătoarele grupelor B și C), finalele mici și mari fiind stabilite pentru 15 august, orele 20,00 respectiv 21,00″, a anuntat municipalitatea calarasean prin intermediul paginii sale oficiale de Facebook.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *