Mai vrea careva spectacol?

Mai vrea careva spectacol?

Oficialii Dunarii Calarasi afirma la unison ca jocul cu CSU Craiova a fost cel mai bun facut de elevii lui Dan Alexa de la promovarea in Liga I – Betano.

Tehnicianului calarasean i s-a reprosat dupa jocurile cu Viitorul si CFR ca Dunarea nu joaca un fotbal spectaculos, in ciuda rezultatelor peste asteptari de la debutul pe prima scena a fotbalului romanesc. Acum, dupa infrangerea cu CSU Craiova, scor 1-3, oficialii gruparii de pe Borcea afirma ca echipa a facut cel mai bun meci al sau in Liga I – Betano.

In aceste conditii, cum e mai bine? Sa jucam urat si sa adunam puncte, sa ne laude lumea, sa se minuneze de Dunarea, sau sa facem spectacol si sa ne bata cu lejeritate Craiova, o echipa net superioara, dar care a avut un start anost in acest sezon?

A fost cel mai bun joc al nostru din acest început de campionat. Am spus-o mereu, rezultatul contează. Sunt dezamăgit pentru că puteam să obţinem mult de la acest joc. Am avut foarte multe situaţii favorabile însă am luat goluri în momente cheie. Şsta e fotbalul! Una peste alta, e o înfrângere. Important e ce va fi de acum înainte. Trebuie să facem o analiză clară, corectă şi să remediem repede ce n-a mers azi, a spus Dan Alexa, potrivit site-ului oficial al clubului.

De aceeasi parere este si presedintele Florin Brisan. „A fost cel mai bun meci al nostru în liga I. Am avut câteva ocazii, am dat şi un gol dar s-a văzut experienţa mult mai mare a Craiovei. Din ce am văzut, ei n-au avut multe ratări, în schimb au fructificat cam toate ocaziile”.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *