Vocea Străzii

Miza meciului cu Iaşi? 1.500 euro!

Sambata, 25 august, cu incepere de la ora 18, Dunarea primeste vizita celor de la Politehnica Iasi.

Calarasenii au ramas cu un gust amar dupa remiza de sambata, de la Giurgiu, scor 1-1, cu Astra. Formatia antrenata de catre Dan Alexa a evoluat in superioritate numerica pe finalul jocului, dar nu a reusit sa puna in pericol poarta echipei gazde.

Florin Brisan, presedintele Dunarii, a avut o reactie rezervata in urma jocului de sambata. „Am avut momente bune de joc şi puteam chiar să şi câştigăm dacă am fi atacat mult mai mult în ultimele 20 de minute de joc când practic am avut superioritate numerică. Cred că doar lipsa de experienţă şi de curaj a unora dintre băieţii nostri a făcut ca tabela la final să nu indice un rezultat favorabil nouă. Dar şi un egal este binevenit mai ales că am reuşit să trecem cu brio peste cele 3 mari examene cu campioanele din ultimii ani. După 5 etape am adunat 6 puncte foarte importante şi sper să creştem de la meci la meci mai ales din punct de vedere mental”, a declarat Brişan pentru site-ul clubului.

Urmatorul joc al Dunarii este programat sambata, 25 august, cu incepere de la ora 18. Calarasenii ii vor avea ca oaspeti pe cei de la Politehnica Iasi. Cu ocazia acestui joc, conducerea clubului intentioneaza sa reduca preturile biletelor de acces pe stadion deoarece adversarul nu se ridica la nivelul celor de la CFR Cluj-Napoca sau CSU Craiova.

Pentru elevii lui Dan Alexa, miza jocului de sambata este una uriasa. In cazul unei victorii, ei vor intra in posesia unei prime in valoare de 1.500 de euro. Potrivit Gazetei Sporturilor, tehnicianul Dunarii a cerut conducerii la inceputul sezonului ca jucatorii sa primeasca si prime de joc, in functie de rezultate, nu doar salarii.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *