Vocea Străzii

Platit cu 50.000€, un jucator al Dunarii a adormit in cada. Probabil, de la efort

Semeghin, varianta calaraseana, a ajuns vedeta mai intai in ziarele de tip tabloid!

Gaëtan Missi Mezu a jucat un rol decis pentru Dunarea in sezonul trecut, atunci cand formatia antrenata de catre Dan Alexa a promovat pe prima scena a fotbalului romanesc. Drept rasplata, clubul condus de catre Florin Brisan i-a dublat francezului salariul, astfel incat acesta a ajuns acum sa fie rasplatit la Calarasi cu 50.000 de euro pe an.

Atacantul in varsta de 22 de ani a lipsit din lotul Dunarii la partida cu Astra, incheiata la egalitate, scor 2-2. „Mezu a lipsit din raţiuni pur tehnice, am decis să-l las în afara lotului. A făcut un meci slab cu Craiova. Despre escapada lui, probabil va fi amendat. Înţeleg orice, era în tmpul lui liber, dar trebuie să fie mai atent, că e imaginea clubului. Nu am am luat o decizie, nu a fost în lot strict din raţiuni tehnice”, a declarat Alexa dupa jocul de la Giurgiu.

Ce s-a intamplat, de fapt? Tabloidul Cancan a publicat un articol despre o escapada pe care jucatorul Dunarii ar fi avut-o intr-un club de fite din Bucuresti, unde „ar fi spart câteva mii de euro pe mai multe șampanii scumpe”. Aventura, la care a mai participat si Hamidou, alt jucator aflat sub contract cu echipa lui Alexa, ar fi continuat la Hotel Intercontinental.

Este stiut ca antrenorul Dan Alexa pune accent pe pregatirea fizica. Poate ca din aceasta cauza Mezu a adormit imbracat in cada. Nici vorba de prea mult alcool consumat. Cert este ca jucatorul Dunarii s-a dat in spectacol incat de acum inainte poate fi strigat de toata lumea drept Paraiala!

Stirea de scandal afecteaza in mod imaginea Dunarii. Suporterii, sponsorii si finantatorii au toate motivele sa se revolte acum impotriva jucatorului, chiar daca acesta se afla in timpul liber. Gazeta Sporturilor, singurul ziar de sport din Romania, a preluat articolul celor de la Cancan.ro si l-a transformat intr-o stire care a stat in „capul site-ului” in dimineata jocului de la Giurgiu.

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • irefutabil , 20 august 2018 @ 18:55

    Amendă cât cuprinde și trecut pe linie moartă și-așa nu a rupt gura târgului nici măcar în liga a 2-a.50.000 pe an,adică 4.166 pe lună pentru ăsta?Nu știu ce ma face să cred că echipa asta a devenit o vacă de muls pentru anumiți șmecheri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *