Antrenorul momentului în Liga Tractoriştilor: „Avem acelaşi stil ca Atletico Madrid”

Antrenorul momentului în Liga Tractoriştilor: „Avem acelaşi stil ca Atletico Madrid”

Derby-ul primei runde a campiontului judetean de fotbal a fost castigat fara drept de Unirea Manastirea.

Manastirea si Chirnogi au aceeasi problema. Lipsa de jucatori. Chirnogenii s-au dus la primul joc al campionatului cu doar 12 jucatori. Nici gazdele nu au stat mai bine. „Am avut 11 jucatori pe care m-am bazat ca titulari, iar pe banca am avut doar juniori”, sustine Florin Stancu, antrenorul celor d ela Manastirea.

Unirea s-a impus cu 3-2 in fata celor de la Chirnogi la capatul unui joc pe care l-a controlat in totalitate. „Am intalnit o echipa mai bine organizata ca noi, dar am reusit sa castigam deoarece am stiut sa stam mai bine in teren. Am jucat 5-2-3-1 pentru ca avem acelasi stil ca Atletico Madrid. Daca jucam 4-4-2 eram victime sigure„, a spus tehnicianul gazdelor.

Acesta a avut cuvinte de lauda la adresa jucatorilor sai. „Selaru si Porumbe ne-au ajutat foarte mult. Se vede ca au experienta. In urmatoarele doua jocuri nu vom avea probleme. Primul meci greu va fi la Ulmu, in etapa a 4-a. La meciul cu Chirnogi m-a deranjat ca mi-au dat brigada din Oltenita. Nu mi se pare normal asa ceva. Ar fi normal ca atunci cand jucam cu echipele din zona Calarasiului sa vina arbitri din Oltenita, iar cand jucam cu cei din zona Oltenitei sa vina arbitri de la Calarasi”, s-a exprimat cel care a devenit dupa victoria de sambata antrenorul momentului in Liga Tractoristilor.

Pana la finalul perioadei de transferi, Unirea Manastirea va incerca sa transfere un fundas central cu experienta, care sa dea un plus de siguranta echipei. Obiectivele din acest sezon sunt clasarea pe podiumul Ligii Tractoristilor si cucerirea Cupei Romaniei.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *