Vocea Străzii

Au aparut deja cotele la pariuri pentru meciul Dunarii cu Politehnica Iasi

Dunarea Calarasi joaca sambata, 25 august, pe teren propriu, cu incepere de la ora 18, in compania celor de la Politehnica Iasi.

Formatia antrenata de catre Dan Alexa a ajuns in zona nisipurilor miscatoare, desi de la inceputul sezonului a pierdut doar un meci. Dar trebuie sa spunem si ca a castigat numai unul, pe cel din prima runda, cu Viitorul Constanta.

De acum inainte, presiunea va fi mult mai mare. Dunarea trebuie sa fie atenta la adversarii de calibrul sau. Este vorba despre Voluntari, „lanterna rosie” din acest moment, Chiajna, care a oferit surpriza etapei invingand aceeasi Craiova care s-a distrat la Calarasi, si Hermannstadt, care acum este tocmai pe locul 4, cu 7 puncte.

Clasamentul este inca strans. Intre ultima treapta a podiumului si locul care duce la baraj sunt numai 3 puncte. S-au jucat doar cinci meciuri din sezon. Dunarea a avut meciuri foarte grele. Putea obtine mai multe din jocul de la Giurgiu, e adevarat, dar trebuie sa recunoastem ca cele patru puncte din partidele cu Viitorul si cu CFR Cluj-Napoca au fost obtinute printr-o minune ce nu se mai poate repeta niciodata.

Calarasenii sunt obligati sa castige meciul cu Politehnica Iasi pentru a se indeparta usor de zona nisipurilor miscatoare. Echipa este acum pe 11, cu 6 puncte, si intalneste un adversar care este cu doua pozitii mai jos si are un punct mai putin. Va fi un meci pe viata si pe moarte.

Casa de pariuri Fortuna, care plateste Dunarii 120.000 de euro in urma unui contract de publicitate, a afisat deja cotele pentru partida de sambata. Victoria elevilor lui Dan Alexa are o cota de 2.85, egalul are cota 3.15, in vreme ce un succes al oaspetilor a ajuns sa fie cotat la 2.60.

Aceeasi agentie a afisat deja si cotele pentru jocul calarasenilor din etapa a 7-a, atunci cand Dunarea va merge la Sfantu Gheorghe. Ardelenii sunt favoriti, victoria lor avand o cota de 2.10. Egalul este cotat la 3.20, in vreme ce succesul elevilor lui Dan Alexa ajunge la o cota de 3.25.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *