Motanu a vorbit despre Gascanu: „De doua saptamani n-a mai dat pe aici”

Motanu a vorbit despre Gascanu: „De doua saptamani n-a mai dat pe aici”

AJF Calarasi este pe cale sa isi schimbe secretarul. Presedintele Doru Dinca – Motanu a pus ochii pe antrenorul unei echipe din Liga Tractoristilor.

Apele sunt tulburi la forul fotbalistic judetean. Daniel Stefan – Gascanu are sanse minime de a mai continua ca secretar general al AJF Calarasi. Presedintele Doru Dinca – Motanu a anuntat acest lucru miercuri dupa-amiaza, atunci cand a avut loc intalnirea cu reprezentantii echipelor din Categoria Remorca.

„La sedinta au fost presedinte Dinca si Costel Udrea, care e si el pe acolo. Dupa ce am facut programul, Dinca a zis <<Hai sa va dau o veste. Majoriatea stiau de Gascanu. Nu stim nimic, nu a anuntat nimic, dar de doua saptamani n-a mai dat pe aici>>, asa ne-a zis. Nu stie nimic de el. N-a anuntat, ce-a facut, nimic. Noi nu stim ce s-a intamplat, de ce nu mai vine la AJF, dar va dati seama ca s-au luat la bataie de la ciolan”, a marturisit, sub protectia anonimatului, unul dintre delegatii care au fost prezenti la intalnirea de la Calarasi.

Un alt greu din fotbalul calarasean ofera detalii cu privire la numele celui care ii va lua locul lui Gascanu in cadrul AJF Calarasi. „Nu mai e Gascanu la AJF Calarasi. Nu a fost la sedinta. O sa se dea concurs. Se trage de cineva, dar ala nu poate sa tradeze. Dinca se roaga de Dan Achim, de la Gradistea, sa vina secretar. Nu stiu de unde are incredere in el”, afirma acesta.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *