Vocea Străzii

Din vina AJF, Gradistea si Valcelele mai baga o fisa

Partida dintre Gradistea si Valcelele, scor 2-3, se va rejuca din cauza unei golanii clasice petrecuta la AJF Calarasi.

Doru Dinca – Motanu, presedintele forului fotbalistic judetean, s-a trezit din senin ca cel mai rau om de pe planeta Pamant este Daniel Stefan – Gascanu, cel care, bun sau rau, mort sau copt, a dus in carca toata activitatea AJF Calarasi pana sa ajunga la Dunarea Calarasi.

Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi a decis ca intalnirea dintre Dunarea Gradistea si Spicul Valcelele trebuie sa se rejoace. Pe teren, oaspetii au castigat cu 3-2. Gazdele au contestat un jucator de la Valcelele, pe motiv ca acesta ar fi fost suspendat 6 etape. Numai ca pe carnetul elevului lui Marius Paun, printr-o minune, a fost scrisa o suspendare de numai trei etape.

Dan Achim, antrenorul celor de la Dunarea Gradistea, a mers pe fir pana cand a obtinut dreptul de a rejuca partida. In mod normal, ar fi trebuit sa o castige, numai ca nici oaspetii nu sunt vinovati din moment ce au respectat ceea ce scria pe carnetul de joc.

Ca urmare, pe cheltuiala AJF Calarasi, adica a celorlalte echipe din judet, meciul va fi reprogramat. Mai departe, presedintele Doru Dinca – Motanu il va scoate pe Daniel Stefan – Gascanu, cel care, teoretic, inca mai ocupa functia de secretar general al forului fotbalistic judetean.

Click aici pentru continuarea articolului!

Related Articles

1 Comment

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • Nelu , 29 august 2018 @ 16:07

    Ce face lehliu,începe sa vândă din puncte de acum?:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *