Vocea Străzii

Intrebare: ASL PLS? Din vina cui s-a certat Bourceanu cu ziaristii calaraseni

Dunarea da mari rateuri in ceea ce priveste comunicarea cu publicul larg.

Gruparea „galben-albastra” nu stie sa-si vanda marfa. Alexandru Bourceanu este cel mai mare fotbalist care a imbracat vreodata tricoul Dunarii Calarasi. Miercuri a avut loc prezentarea sa oficiala. In locul unui eveniment spectaculos, s-a facut o conferinta de presa la care n-a participat mai nimeni, unele publicatii nefiind invitate.

La cat fotbal a jucat Bourceanu, era normal ca evenimentul sa fie public, sa fie gandit ca o mare festivitate, o intalnire cu suporterii, astfel incat numele Dunarea sa fie raspandit cat mai departe. Pe langa faptul ca nu s-a intamplat asta, conferinta de presa a fost un rateu.

Si asta nu din cauza faptului ca Alexandru Bourceanu a fost deranjat, pe buna dreptate, de atitudinea ziaristilor care l-au intrebat cum se numeste. Sa nu uitam ca imediat dupa tragedia de la Colectiv, dupa un interviu cu vestitul procuror Tiberiu Nitu, Catalin Radu Tanase, cunoscut reporter ProTV, l-a intrebat pe interlocutorul sau acelasi lucru: „Cum va numiti si ce functie aveti?”.

Nu vreau sa iau apararea nimanui. Raman la parerea ca Bourceanu a reactionat absolut firesc, insa nu s-ar fi ajuns in aceasta situatie daca Dunarea ar fi organizat evenimentul asa cum trebuie. La orice conferinta de presa a unui club de fotbal, la masa cu reprezentantii echipei sta si ofiterul de presa. Acesta are rolul, la inceputul intalnirii cu presa, de a prezenta persoanele care vor face declaratii si de a lua atitudine de fiecare data cand considera ca intrebarile sunt deplasate si pun intr-o lumina proasta clubul. La Calarasi nu se intampla asta si asa se ajunge ca despre Dunarea sa se rada cu gura pana la urechi, in loc sa se vorbeasca la superlativ dupa rezultatele foarte bune de pana acum.

Click aici pentru a viziona un material video epocal.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *