Vocea Străzii

Zi neagra pentru arbitrajul calarasean

Incidente deosebit de grave la doua partide din Liga Tractoristilor.

Mostistea Ulmu a trecut cu 2-0 de Progresul Fundulea, in derby-ul etapei a treia. Oaspetii recunosc superioritatea gazdelor, reclama arbitrajul, dar, cel mai grav, arata cu degetul catre AJF Calarasi pentru ca a trimis la acest joc o brigada fara experienta.

Partida dintre Victoria Dragos Voda si Victoria Lehliu Gara s-a jucat la Dor Marunt pentru ca pe terenul gazdelor s-a organizat o nunta. Meciul s-a jucat numai o repriza. La pauza a izbucnit un conflict intre arbitrul Liviu Mitea, care a cerut interventia Politiei prin numarul de urgenta 112, si Noni Milea, antrenorul echipei oaspete. Oaspetii conduceau cu 2-1 si n-ar fi avut nici un motiv sa faca scandal.

La jocul dintre Unirea Manastirea si Viitorul Plataresti, scor 2-1, arbitrul Iulian Cretu a fost lovit cu pumnul in arcada de catre un jucator al oaspetilor in prelungirile partidei. In aceste conditii, sedinta de marti pe care o va avea Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi se anunta una lunga.

Liga Tractoristilor, etapa a 3-a, rezultate: Ulmu – Fundulea 2-0, Dragalina – Chirnogi 3-6, Radovanu – Ciocanesti 0-3, Roseti – Cuza Voda 13-0, Crivat – Curcani 1-3, Gradistea – Independenta 1-3, Jegalia – Valcelele 4-0, Manastirea – Plataresti (intrerupt in minutul 90, la scorul de 2-1), Dragos Voda – Lehliu Gara (intrerupt in minutul 45, la scorul de 1-2).

Related Articles

4 Comments

Avarage Rating:
 • 0 / 10
 • Mrn , 2 septembrie 2018 @ 09:18

  Unii asa merita ca pentru 50 lei se vand si nu sunt corecți..
  Unii fug/pleaca de la muncă,de lângă familie sa vina la meci..
  Unii își plătesc deplasările plus medicul..
  Si te trezești ca faci deplasare de 50km si alergi 90 minute și un cacacios isi bate joc de tine..
  Aici intervine lipsa de concentrare si te obliga sa nu mai gândesti si se ajunge la prostii..

 • Tica mihai , 2 septembrie 2018 @ 14:28

  Afc Viitorul Plataresti regretă cele întâmplate și își cere scuze arbitrului și spectatorilor care au fost exemplari au susținut echipa favorită până la sfârșit. Cred ca a fost un spectacol fotbalistic pe placul lor păcat de ce sa intamplat la final.pana la urma fotbalul se joacă în teren pt spectatori.

 • ionut popescu , 3 septembrie 2018 @ 09:10

  Consider ca arbitrajul de la Ulmu nu a fost atat de rau pe cat reiese din articol. Au fost cateva scapari fara sa influenteze rezultatul.
  In ceea ce priveste jocul de la Manastirea, nimic surprinzator pt mine: jucatorii de la Plataresti sunt vestiti prin duritatea, ba chiar badarania de care dau dovada in fiecare meci. Chiar in meciul trecut de pe teren propriu cu Ulmu, putin a lipsit ca jucatorii gazda sa nu se ia la bataie intre ei.
  Dovada jocului dur pe care il practica cei din Plataresti este si faptul ca in campionatul trecut au jucat maxim 2 meciuri pe teren propriu, in rest acesta fiind suspendat. Sper sa isi revina si sa inteleaga ca fotbalul se joaca pe teren cu mingea, si nu cu pumnii. Ar fi si pacat sa aiba terenul din nou suspendat, dupa ce abia au reusit sa-l aranjeze nitel; gazonul fiind in continuare deficitar iar suprafata de joc este foarte valurita, ceea ce ingreuneaza vadit orice echipa.

 • Malama Costin , 3 septembrie 2018 @ 11:06

  Domnule Popescu nu stiu daca ati fost la meciul de la Ulmu dar eu consider că a fost un arbitraj foarte slab , în primul rând arbitrul de centru trebuia sa fie la tușă .Am discutat cu arbitri după meci si cel care trebuia să fie la centru a spus că nici el nu stie ce sa intamplat de a fost pus fisier.Daca vb de rezultat , Ulmu a deschis scorul dintr-un penalty inventat de centralul meciului si fișierul a vrut să intervină la acea fază si centralul nici nu la băgat în seama, asa ca nu mai spuneti ca a fost un arbitraj bun .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *