Vocea Străzii

De la ce a pornit scandalul dintre Milea si Mitea

Antrenorul Victoriei Lehliu Gara este acuzat ca l-a lovit cu o sticla in umar pe „centralul” partidei pe care echipa sa a sustinut-o la Dor Marunt, in compania celor de la Victoria Dragos Voda.

Foarte ciudat, partida dintre Dragos Voda si Lehliu Gara s-a incheiat la pauza, cand oaspetii conduceau cu 2-1, in urma unui conflict intre arbitrul Liviu Mitea si antrenorul oaspetilor, Noni Milea. Tehnicianul formatiei vizitatoare a explicat contextul in care s-a desfasurat scandalul de la pauza.

„L-am impins, intr-adevar, dar nu l-am batut. L-am impins pentru ca m-a injurat. Mi-a zis: <<Du-te, ma, in p… mea, ca te trimit in Liga a 5-a>>! El isi bate joc de noi. Pe hol i-a dat cartonas rosu capitanului nostru de echipa. <<Voi n-o sa castigati niciodata aici>>, ne-a zis. Cum sa spui asa ceva? E nesimtit. N-am zis nimic. A fluierat numai cum a vrut el. Il injurau cei de la Dragos Voda cum doreau ei si nu le-a facut nimic, iar noua ne-a dat un jucator afara pentru ca i-a zis ca se face de ras arbitrand asa. A fost cu dedicatie. Asa e mereu cu Dragos Voda. Ne-a condus ei cu 1-0, am intors noi si nu mai stia ce sa faca”, spune Milea.

Acesta crede ca Mitea a vrut sa se razbune pe cei de la Lehliu Gara dupa ce tot el a arbitrat jocul acestora cu Rapid Razvani, din Cupa Romaniei, castigat de lehlieni cu 2-0. „Boala e de la meciul ala, cand am jucat in 9 oameni. N-am avut jucatori, iar el ne-a reprosat ca am sfidat competitia. Daca nu am avut oameni, ce era sa fac? L-am injurat si l-am impins, iar el a zis ca nu mai da drumul la joc. Foarte bine, ma! Asta ai vrut. Nu stiai cum sa castige Dragos Voda”.

Noni Milea spune ca are toate sansele ca partida sa se rejoace. „Am facut contestatie. Mihai Petre a jucat la mine. Acum este la Dragos Voda. Are legitimatie si la Scarisoara. Il stiu bine. Pe legitimatie sunt datele fratelui sau, doar poza e a lui. Normal este sa ne dea si noua rejucare, asa cum s-a dat la Gradistea cu Valcelele. Ce vina avem noi ca AJF Calarasi a facut o magarie? Nu ma disculp de ceea ce am facut la meciul cu Dragos Voda. Dar nici nu pot sa accept ca arbitrjul sa-mi spuna tot jocul ca nu vom castiga”.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *