Doi jucatori de la Plataresti au fost suspendati pe viata

Doi jucatori de la Plataresti au fost suspendati pe viata

Comisia de Disciplina si Etica din cadrul AJF Calarasi a taiat in carne vie.

A fost prapad pe maidanele judetului sambata. Bataie la Dor Marunt, bataie si la Manastirea. Culmea, in ambele cazuri cei care au facut scandal au fost oaspetii. AJF Calarasi n-a lasat faptele nepedepsite si a luat masurile regulamentare.

Noni Milea, antrenorul de la Victoria Lehliu Gara, a fost suspendat sase luni si amendat cu 1.000 de lei. Nimic grav. In locul sau a fost deja instalat Bogdan Antonache. Batausii de la Plataresti au fost exclusi pe viata din activitatea sportiva dupa ce l-au casapit pe arbitrul Iulian Cretu, din Calarasi.

Click aici pentru continuarea articolului!

Related Articles

2 Comments

Avarage Rating:
  • 0 / 10
  • ionut popescu , 6 septembrie 2018 @ 10:50

    Felicitari AJF Calarasi. Masuri normale pentru stapanirea exagerarilor.
    Ma surprinde iesirea nervoasa, violenta, asa cum reiese din raportul arbitrilor a jucatorului de la Plataresti, Dovleac, pe care il stiu ca un jucator cuminte. Suspendare dreapta si masuri corecte. Fotbalul trebuie sa se joace doar pe teren. In alta ordine de idei, jucatorul Dovleac caruia i se anuleaza legitimatia de Calarasi, mai detine o legitimatie si pe Ilfov.

  • Mrn , 6 septembrie 2018 @ 21:20

    Nu cred ca conflictul a pornit asa ca x sau y e smecher și vrea să bată pe cineva…cu in min 85 jucătorul cu nr 9(parca) de la mănăstirea il împinge pe arbitru,acesta scoate rosu din buzunar si dupa amenintări si înjurături ii da doar galben..hai sa vedem si cum stau lucrurile din iarba..repet PENTRU 50 lei sunt niste c..Ve..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *