Gazeta Sporturilor anunta inca un transfer la Dunarea

Gazeta Sporturilor anunta inca un transfer la Dunarea

Formatia antrenata de catre Dan Alexa s-ar fi pricopsit cu un fundas logodit cu ultimul loc.

Experimentatul Ionut Balaur nu a mai continuat la Dunarea Calarasi, alegand sa se intoarca la FC Voluntari, echipa cu care a castigat Cupa si Supercupa Romaniei. La fel ca la Marinescu, a contat faptul ca nu si-a putut aduce familia in orasul de pe Borcea din cauza faptului ca nimeni de la club nu l-a ajutat sa-si gaseasca un apartament pe care sa-l poata inchiria.

Dunarea si-a completat rapid apararea cu brazilianul Alves Da Silva Walace. Acesta joaca de foarte mult timp in Romania, insa niciodata nu a impresionat. Anul trecut a fost la Juventus Colentina, cu care a retrogradat din Liga I de pe ultimul loc. La Calarasi a venit de la FC Voluntari, echipa ce este acum tot pe ultimul loc.

Transferul a fost anuntat de catre Gazeta Sporturilor. In aceste conditii, Bogdan Sandru ramane in continuare om de baza in compartimentul defensiv gandit de catre Dan Alexa. Pentru pauza de iarna, Dunarea incearca sa dea lovitura prin aducerea unui aparator care a evoluat pana la inceputul acestui an in Premier League.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *