Petrescu, triumfator la Calarasi

Petrescu, triumfator la Calarasi

La sfarsitul saptamanii trecute a avut loc la Calarasi turneul Cupa Atletic, competitie de fotbal destinata juniorilor nascuti in anii 2004, 2005 si 2006. Intrecerea s-a bucurat de un real succes, desi nu a fost singurul eveniment sportiv petrescut in week-end pe Borcea. Evenimentul a fost organizat de catre Adrian Ghiuta, cel care a reusit sa-l aduca la Calarasi pe Massimo Pedrazzini, cel care va ocupa functia de director al academiei de fotbal a clubului Steaua Bucuresti.

„Vom avea o colaborare cu Steaua de acum inainte. Eu l-am adus pe Pedrazzini la Calarasi, iar el s-a simtit foarte bine. Mi-a cerut ca in perioada urmatoare sa jucam o serie de partide amicale cu ei pentru a vedea ce jucatori ar putea lua de la noi pentru academia lor de fotbal”, a declarat Adrian Ghiuta, cel care conduce clubului Atletic Calarasi.

In competitia juniorilor nascuti in 2004, Atletic Calarasi, cu Valeriu Petrescu antrenor, a reusit sa se impuna dupa ce a invins in finala, scor 2-0, pe Stars Braila. La sfarsitul acestei saptamani vor incepe intrecerile din cadrul campionatului judetean de cadeti.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *